Annons
Annons

Så stylar jag glitter-trenden


 

Q88A4496

Det är svårt att missa en av höstens stora trender – glitter! Gjorde en runda på stan för någon vecka sen och såg paljetter, lurex, brokad och broderier i var och varannan affär. Och för dig som gillar att glittra och glänsa, håll INTE tillbaka. För ju mer desto bättre. Jag har ett par glittrande plagg i gömmorna som hängt med länge och det har definitivt varit stunder då jag funderat på att låta dem gå vidare till någon annan. Som mina blå lurexbyxor från Alexander Wang eller en paljettklänning i guld, tung som en rustning. Men tänk så glad jag är att jag behöll dem, för åtta år senare fick guldklänningen vara med på bild i vår bok.

Annons

Q88A4488-2

Hur stylar jag trenden då? Jo, jag kombinerar helst glitter med basplagg. Som den här lurextoppen till ett par svarta byxor och pumps.

Q88A4500

Nej, jag vet. Örhängen är inte särskilt diskreta, men tänk så snyggt till en stickad tröja eller en vit skjorta.

Och igår pratade jag just om temat glitter i Nyhetsmorgon. Till och med pappa gillade kläderna jag hade med, bara en sån sak! Kanske gillade han inslaget lite extra mycket då jag avslöjade min farsdag-present till honom…Är ni sugna på fler tips hur man stylar glittertrenden – kolla in inslaget här.

Topp: Lindex, smokingbyxa; Gant Rugger, örhängen; By Malene Birger.

 

(2)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar