Annons
Annons

Saker som berör


 

Nu har jag mellanlandat i Stockholm, tillbaka från Göteborg och Bokmässan. Är i ärlighetens namn helt slutkörd efter tre intensiva dagar. Men det var inte det hektiska schemat som gjorde mig trött, utan berg- och dalbanan av alla dessa känslor jag upplevt under helgen som gått. För det är ju helt omöjligt att bortse från de fasansfulla och mardömslika demonstrationerna som skakade Göteborg och Sverige i lördags. Ebba och jag var på plats för att prata om vår nya bok och absolut, det kändes verkligen så konstigt att stå på scen och prata om ”101 stiltips” när det stormade av hat och ilska utanför Bokmässans väggar. Men Josefin Sundström, som intervjuade oss så proffsigt under lördagen, satte ändå ord på känslorna, för den kärlek och värme som fanns där inne på Bokmässan blev verkligen EXTRA viktig en dag som denna.

Annons

Och Bokmässan är ju något alldeles, alldeles speciellt. Jag är SÅ tacksam över att vi fick möta så många underbara personer – tjejer och kvinnor som kom fram och pratade om stilen, livet och ALLT som hör därtill. Dessa möten som berör så oerhört mycket.

Nu ska jag packa resväskan på nytt för imorgon klockan 07.00 flyger jag till Paris. Säger som min kloka mormor,  att sova kan man ju göra när man blir gammal…

(0)
(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar