EMILIA DE PORET
Emilia de Poret är modeskribent, författare, TV-personlighet, ängelinvesterare och driver tillsammans med Ebba Kleberg von Sydow modeplattformen Säker stil. Emilia intresserar sig för modebranschens alla led: Tipsar om stil och trender i Nyhetsmorgon, agerar moderator i olika modesammanhang, rapporterar från modeveckor, poddar om mode och livsstil, skriver stilböcker och investerar i spännande startups med fokus på kvinnligt entreprenörskap. Allt detta får ni följa i hennes blogg.
Annons

SE DEN!

Om du har 1 timme och 23 minuter över i helgen – se årets i särklass viktigaste film: David Attenboroughs nya film ”A life on our planet”. Det här är en film ALLA bör se. Vi har tittat på den med vår nioåring och femåring. Filmen skildrar nittiotreårige Attenboroughs fascinerande resa och karriär men framför allt handlar ”A life on our planet” om hotet mot planeten. På Attenboroughs tydliga och pedagogiska sätt förklarar han komplexiteten, svart på vitt, vad som kommer att hända om vi inte agerar, NU!

Annons

Frågan är, kan vi lösa problemen? ”Det är viktigt att vi förhindrar att klimatet blir varmare, det kommer orsaka enorma och irreversibla problem. Men vi har kunskapen, medlen och tekniken. Det vi behöver nu är viljan, säger Attenborough” (Dagens Nyheter).

Se den! Och tipsa andra om den! Här kan du kolla in trailern.

Annons

Foto: Netflix

3 kommentarer till “SE DEN!”

 1. Ulf Johansson skriver: 16 oktober 2020 kl 23:59

  Hej Emelia,titta på en info på youtube Elsa Widding som förklarar mycket bra vårt klimat.


  1. Emilia de Poret skriver: 17 oktober 2020 kl 14:11

   Tack, det ska jag!


 2. Lena skriver: 17 oktober 2020 kl 07:28

  I förra inlägget hade flera ställt frågor om din outfit. Vore trevligt om du kunde svara på dessa.


Dela på:
Laddar