Annons
Annons

Shoppingtips: maxiklänningen


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Ni vet att jag ofta återkommer till att använda festplaggen även till vardags. Det är ju så trist att bara låta den där underbara chiffongklänningen du bar på ett bröllop för några år sedan hänga oanvänd längst in i garderoben. Och är det någon gång du ska passa på är det på semestern, för stylad med rätt accessoarer funkar blir det den perfekta semesterlooken. Undvik glittriga smycken, guld- eller silverskor och märkesväskor. Sätt istället till en enkel strandväska, stilrena sandaler och få smycken så får du helt rätt känsla.

Annons

Min klänning köpte jag när jag var gravid med Balthazar till en oförglömlig helg på Capri dit jag var inbjuden av Dolce & Gabbana, den perfekta gravidklänningen som jag även bar några månader senare när jag var höggravid på Guldknappen. Maxiklänningen blev även perfekt på min brors bröllop förra sommaren. En klänning som bär många fina minnen och som gör mig lycklig varje gång jag använder den och nu bär jag den även på dagen.

Just nu finns det massor av fina maxiklänningar att haffa i butik. Som den här knallröda drömmen från Lindex (adlink), älskar rosett-detaljen man knyter baktill, precis lika snygg till platta sandaler på stranden som till en hög sandalett på party. Filippa Ks marinblå maxiklänning (adlink) skulle jag styla med guldsandaler och ett brett guldarmband. En underbar indigoblå nyans har Rodebjers maxiklänning i siden, ser så ljuvligt bekväm ut! Drömma kan man ju alltid – Stella McCartneys maxiklänning i krämfärgad spets (adlink) står högt på önskelistan – men HJÄLP – så dyr! Dagmars wrapklänning är så användbar och tidlös! Nu på rea (adlink). Härligt boho-inspirerad är Monkis småblommiga klänning (adlink), blir coolast stylad med sneakers. Och märket ALLA bär i St Tropez är Dodo Bar Or, jag ÄLSKAR den här i svart och vitt (adlink).

 

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar