Annons
Annons

Shoppingtips: örhängen


 

Först och främst – TACK för alla supergrymma frågor. Åh, om ni bara visste hur glad jag blir för ert engagemang och att ni tar er tid att fråga. Och vi drar igång med en första fråga direkt.

Hej! Jag skulle vilja höra dig tipsa om din ”örhänges-garderob, exempelvis dina fem bästa köp?

Annons

Hej Cecilia – tack för din fråga. Du har helt rätt – jag har en ”örhänges-garderob” och jag bär örhängen nästan varje dag. Min samling är en salig mix av av budgetköp från kedjorna och dyrare varianter från våra svenska smyckesdesigners och internationella lyxvarumärken. Jag har valt att lista fem kategorier av örhängen, en del lite mer klassiska några andra lite extra trendiga i vår.

1. Pärlörhängen – En klassiker som i min bok alltid är rätt. Och nej – pärlor är INTE tantigt. Ta den svenska smyckesdesignern Cornelia Webb till exempel. Hon gör det SÅ BRA – lika elegant som edgy. Spana in dessa favoriter (adlink) som står på min önskelista och finns både i silver och guld. Guldvarianten bar Alice Bah Kuhnke på Nobelfesten – men de är precis lika snygga till krispigt vit skjorta och blå jeans. Fina partypärlor till budgetpris – kolla här (adlink). Men pärlor behöver inte bara vara vita – åh, dessa lyxvarianter är magiska (adlink).

3. Diamantörhängen – Ett par klassiska ”diamant-studs” är en investering för framtiden och de perfekta örhängena för varje dag. Ju större desto bättre (adlink), tycker en del, men de behöver ju inte heller vara äkta…Men precis som med pärlor finns det ju även diamantörhängen som har det där ”lilla extra”. Jag bar Engelberts fantastiska”Swirls” på Polarpriset förra året till min rosa smoking. Maria Nilsdotters diamantörhängen har attityd – och det här örhänget med svarta diamanter sticker ut på helt rätt sätt.

3. Hoops – Ringar i öronen har alltid varit en favorit i mitt smyckeskrin men numera gärna i en något uppdaterad version. Silver och guld, så snyggt ihop, dessa kommer från superhypade Loewe (adlink). Gillar även dessa –  minimalistiska och skulpturala från Sophie Buhai (adlink). Och kolla in Efva Attlings silverörhängen – superfina! Coola budgetvarianter – spana in dessa från Weekday (adlink).

4. Långt och stilrent –  Går aldrig ur mode, som de här – SÅ vackra (adlink). Fint att ha ett långt i ena örat och en enkel liten sten i det andra. Att INTE matcha är extra hett i vår nämligen. Tidlösa och enkla – dessa, från Drakenberg Sjölin är en favorit i mitt smyckeskrin. Och spana in Sophie by Sophies längre stilrena design.

5. Färgglada örhängen – Perfekta till basgarderobens klassiker. Örhängen som piffar upp en stickad tröja, en jeansskjorta eller en enkelt vit T-shirt. Och här måste jag tipsa om vårens stora trend. Örhängen som når till axeln! Yes, ju längre desto bättre. Men okej, inte helt lätt att bära. En något kortare variant funkar precis lika bra. Vad sägs om det här budgettipset (adlink)? Italienska Marni är mästare på långa örhängen i färg, som de här (adlink). Men jag älskar också Célines i turkost plexiglas, ljuvliga örhängen i sommar!

Min outfit – kavaj; J.Lindeberg, T-shirt; Filippa K, örhängen; Cornelia Webb.

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar