Annons
Annons

Shoppingtips: skjortan


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Blev så otroligt glad över alla era frågor – och jag vet, det har varit dåligt med svar från mitt håll men håll i hatten för nu kör vi! Tänkte ge svar på en fråga många av er har ställt – nämligen om skjortan.

Annons

Linnea skriver:
Hej Emilia, en skjortguide vore fint. Den perfekta himmelsblå, den krispigt vita och kanske en med en tvist. Perfekt nu under tidig vår med jeans och sneakers, eller till pennkjol på jobbet.

Svar: Hej Linnea – älskar din fråga – finns det något bättre än skjortan?! Och denna vår kommer den tillbaka snyggare, stilsäkrare och coolare än någonsin. Här kommer några av mina favoriter:

1. Den perfekta himmelsblå:

Totêmes ljusblå skjortdröm (adlink) är tillverkad av härlig bomullspoplin. Fina detaljer som styv krage, dold knäppning och breda manschetter. Supersnygg stylad till svart pennkjol – som den här, den PERFEKTA pennkjolen (adlink) från T by Alexander Wang.

2. Den krispigt vita:

Just nu är jag lite extra svag för skjortor utan krage, som den här – superfin och ett BRA budgetköp, från Mango (adlink). Gillar även den här bomullsskjortan med fin detalj i ryggen – proper och klassisk med det ”lilla extra” från & Other Stories (adlink).

3. Skjortan med en tvist:

Ett enkelt och snyggt stylingtips för att uppdatera den klassiska skjortan är att knyta den framtill. Men det blir ännu snyggare när skjortan faktiskt är designad med en ”knyt-detalj” – som den här från Hunkydory (adlink) – SÅ FIN till vita jeans i sommar. Ännu mer knyt – spana in den här! Mjukaste och skönaste sommarskjortan från Gant Rugger (adlink). Och den HÄR kortärmade statement-skjortan från Dagmar (adlink) kan jag helt enkelt inte släppa. Så otroligt snygg till blå jeans eller svarta, lite kortare kostymbyxor. Till sist – rutigt, blått och vitt och MAGISK ärmdetalj – ÄLSKAR detta budgetfynd från Gina Tricot (adlink).

PS. Spana in svenska Appletrees fina skjortor – fantastiskt företag som gör exklusiva, välskräddade skjortklassiker.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar