Annons
Annons

Shoppingtips: sommarklänningen


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Hej från landet. Havet ligger platt och himlen är ljuslila, barnen sover och jag börjar känna lugnet. Nästan. Åkte ut med bilen fullastad med god mat. Imorgon blir det grillad lax, min supergoda potatissallad och litervis med svenska jordgubbar. Fick precis ett sms från min kompis Nina som kommer hit imorgon med sin familj med frågan om klädkod – kör vi uppklätt eller skärgårds-soft? Jag tar nog på mina vita klänning från Rodebjer som jag köpte förra året. ELLER, ska jag ta min Leksandsdräkt som hänger här? Tusan, har inga passande skor! För VAD skulle min gudmor Christina säga om jag stylade den med sneakers?! Folkdräkten har jag fått av mina gudföräldrar. Varje år fick jag en nytt plagg eller accessoar och nu har jag en helt komplett Leksandsdräkt. Vilken present!Eller hur?

Annons

Men annars är ju vitt ALLTID fint på midsommar, har nog burit det varje år sedan jag var liten. Mamma bär vitt i stort sett hela sommaren. Och i veckans Säker stil-podden påminde Ebba mig om hur hela min familj kom promenerandes på Marstrands kaj i vitt från topp till tå, sommar efter sommar.

Men när vi ändå pratar midsommarklänningar så måste jag ju bjuda på några shoppingtips…Så mycket fint på rea!

För om helvitt inte är din grej är ju en knallig färg precis lika passande och rätt till midsommar. Och min garderob behövde en stark färgklick, så min knalligt blå klänning från By Malene Birger är ett välkommet tillskott i garderoben. Lite vintagekänsla på modellen med de vida kimono-ärmarna. Och dessutom så enkel att klä upp och klä ner, det gillar jag! Spana även in deras maxi-klänning i samma färg (adlink). WOW!!! Ja, det blir nog en klännings-sommar för min del. Den här härligt mintgröna klänning från Lindex blir definitivt en favorit (adlink).  Gannis Ljusblå klänning från i rak, avslappnad modell med detaljer som volanger och rosetter vid axlarna är drömfin och PASSA på, nu på rea! Och apropå maxi-klänning och FÄRG, vad säger ni om Filippa Ks solgula klänning (adlink)?  Styla med guldaccessoarer och du blir utan tvekan snyggast på både stranden och sommarfesten (OCH den är på rea!). Och ett sista rea-tips – Bik Boks ljusblå klänning (adlink) som jag fick SÅ många frågor kring när jag hade med den i Nyhetsmorgon. Supercool under jeansjacka och till ballerinaskor från Flattered i guldmetallic (adlink).

Foto: Rasmus Lindahl / Studio Emma Svensson

(0)
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar