Annons
Annons

Skinny jeans


 

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Lee.

Precis som jag väljer skor efter humör tänker jag när det kommer till olika jeansmodeller. De dagar jag vill bära ett par sköna jeans och en härlig stickad tröja slänger jag ofta på mig en boyfriend-modell, när jag vill vara lite trendigare kör jag en kortare, lätt utställd modell eller de raka nittiotals-jeansen med lite högre midja. Men jeansmodell som ändå ALLTID funkar för mig är de tajta ”skinny-jeansen” och de tillhör utan tvekan basen i min garderob.

Annons

I mitt samarbete för bloggen med Lee har jag fått välja ut en favoritmodell och valet föll på ”Scarlett high” i svart, ett par tajta jeans i femficksmodell som slutar vid ankeln. Ett extra plus med just de här jeansen är att de har en högra midja vilket är både bekvämt och snyggt.

Ingenting slår ju kombinationen svarta jeans och en snygg vit T-shirt. Addera accessoarer som klackar, glittriga örhängen och en sidensjal som skärp och du har en outfit som funkar precis lika bra på jobbet under en svart kavaj eller på en middag på stan.

Jeans och T-shirt; Lee, skor; Dior, örhängen; By Malene Birger, vintagesjal; Hermès

Och känns en svart blazer för strikt, bär en bomberjacka i siden över istället.

Jeans, T-shirt och jacka (kommer i butik om två veckor); Lee, skor; Dior.

Jeansmodellen ”Scarlett” kommer även med en normalhög midja i flera olika tvättar. Till sommaren känns det lite extra snyggt med kortare längd på jeansen, just den här modellen kommer med en rå kant – annars, plocka fram saxen och hitta din perfekta längd.

Jeans: Lee, T-shirt; Lee, sjal; Hermès, skor; Dior

(1)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar