Annons
Annons

Snart live i Nyhetsmorgon


 

Godmorgon! Om ni är vakna, sätt på TV4 Nyhetsmorgon för klockan 10.25 är jag gäst i programmet och pratar om vårens ljuvliga pastelltrend. En trend jag ÄLSKAR! Puderrosa och babyblått är favoritfärgerna men är även lite sugen på att uppdatera garderoben med ett mintgrönt plagg. Jag kommer fylla studion med mängder av fina köp, både budget och lite lyxigare varianter. Men tills dess bjuder jag på denna rosa dröm – finaste klänningen signerad Ida Sjöstedt. Perfekt för sommarens bröllop och fester! (adlink) Och SÅ romantisk med alla små applicerade blommor. På fest skulle jag bära den till höga sandaletter och hängande silverörhängen men den är precis lika fin att klä ner med platta sandaler och jeansjacka en varm sommardag.

Annons

(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar