Annons
Annons

Topplistan: khaki


 

khaki

Ett riktigt bra mellanplagg som jag använder under våren liksom kyliga sommardagar och under tidig höst är den khakifärgad arméjackan. En tunnare och kortare variant av militärparkasen som ju är ett måste på vintern. Khaki är en stor trend till hösten och syns på både skjortor, byxor och kjolar. Men khakifärgade jackan är absolut en klassiker som håller över tiden. Under sommaren bär jag min till vita jeans eller över en feminin klänning (snygg kontrast!). Till hösten över en tjock stickad tröja, svarta skinnbyxor och boots.

Annons

Topplistan 4 x khaki-jackan:

Hunkydory, 2100 kronor (just nu på rea!). Gillar att modellen är lite längre vilket ger en sportig känsla. Fina detaljer som de fyra fickorna (ett måste på en klassisk arméjacksa) och dold knäppning. Välj inte en för liten storlek, den här är snygg när den känns något mer generös i storleken, dragskon i midjan ger en feminin siluett.

H&M, 349 kronor. Ett budgetfynd. Något kortare och nättare i siluetten. Superfin över exempelvis en vit spetsklänning på sommaren, på hösten skulle jag styla den till en svart tajt polotröja, svarta kostymbyxor och loafers.

Anine Bing, 3000 kronor. Varje säsong designar Anine Bing en ny ursnygg arméjacka. Det finns dessutom ingen som bär plagget lika självklart som Anine. Guldfärgade smycken, som är en del av hennes dagliga look, är en klockren kombo till khaki!

Filippa K, 2300 kronor. För er som inte gillar armémodellen så finns det många fina alternativa modeller. Som denna boxiga jacka från Filippa K. Spana in detaljerna som guldkedjan och de svarta kantade sömmarna. En riktig hit!

chanel

Jacka; Anine Bing (gammal säsong), jeans; Acne Studios, skjorta; Baum und Pferdgarten, väska; Prada, klocka; vintage Chanel, skor; Chanel, mobilfodral; The Case Factory.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar