Annons
Annons

Trenchen med en twist!


 

emilia-de-poret-gucci

Igår trotsade jag kylan och invigde min trenchcoat. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig längre. Som jag har längtat efter att bära julklappen från Amaury. Ni känner säkert igen känslan, det härliga med att bära ett nytt plagg för första gången. Trenchen gör comeback stort i vår – och den är klassisk med en twist. Den kan ha långa ärmar, vara i en iögonfallande färg eller som i mitt fall med en broderad baksida. Nu kanske ni undrar om det här verkligen var ett smart köp och hade det inte varit bättre med en mer tidlös modell? Jo, såklart – de klassiska plaggen håller ju över tid men jag har alltid älskat plagg som har det där lilla extra, och jag tröttnar inte på dem för det. Och skulle jag nu göra det låter jag dem istället få vila en tid för att sedan återupptäcka dem igen.

Annons

emilia-de-poret-close

Broderade rosor och en tiger i paljetter – knasig och klassisk på samma gång. Precis vad jag gillar. Men jag stylar den till stilrena basplagg för att få en bra balans.

gucci

Trenchcoat: Gucci, jeans; Acne Studios, Polotröja: Marville, boots; Dior, väska; Louis Vuitton, örhängen; By Malene Birger.

Foto: Rasmus Lindahl / Studio Emma Svensson

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar