Annons
Annons

Trendigt i höst


 

vita-skjortan

Häromkvällen när jag firade jag min mans födelsedag bar jag trendigare varianter av klassikerna vita skjortan och svarta byxan. Den kortare, lätt utställda byxan ser vi en hel del av till hösten. Nu ”vågade” jag mig på att bära två plagg med ganska speciella silhuetter för byxorna till en rak polotröja eller skjortan till ett par snäva, raka byxor hade definitivt varit säkrare kombinationer. Men när plaggen är så ”klassiska” i grunden tycker jag det fungerar. Ett måste är enkla accessoarer som ett par svarta sandaletter eller spetsiga svarta pumps.

Annons

Skjorta; Stella McCartney, byxa; Tiger, skor; Céline, ring; Efva Attling.

weekend-look

PS. Närbild på de vackra födelsedagsblommorna, älskar nog hortensia lika mycket som den vita skjortan…

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar