Annons
Annons

VAD har du på dig?


 

Fick många kommentarer kring min outfit i Nyhetsmorgon på min Instagram –  @emiliadeporet. Det var en hel del som gav min blommiga kostym från Julie Fagerholt Heartmade tummen upp men det trillade även in en hel del (väntade) kommentarer, typ ”VAD har du på fötterna” och ”är det pyjamasparty i Nyhetsmorgon”.  Och jag tar verkligen INTE illa upp. Alltså den looken var ju lite vågad, men jag älskar den – och jag älskar också när mode väcker reaktioner. Kom faktiskt på mig själv att det var längesedan jag vågade det där lilla extra. När jag höll på med musik älskade jag att ta ut svängarna, och ibland svängde det lite för mycket. Ja, man kan lugnt säga att med åren har jag helt klart lugnat ner något. Något Amaury tycker är synd – och jag GILLAR att han tycker det. Faktiskt helt underbart att han bryr sig och vill att jag ska vara lite mer så här och lite mindre så här…

Annons

Inslaget handlade om hur man packar lätt och rätt för semestern, vikten av att ha en strategi – att följa enkla regler som att allt ska kunna matchas och att packa plagg som kan användas både dag som kväll...Kolla in själva! Och för er som undrar – här har ni inköpslistan.

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar