Annons
Annons

Veckans topplista: shorts


 

shorts

Först och främst – TACK för att ni hänger med mig i bloggen och så roligt att ni ställer frågor. Jag har fått flera kommentarer kring shorts och tänkte därför att det passar perfekt att ägna veckans topplista  åt just detta plagg.

Annons

Min relation till shorts då? Måste erkänna att den är något tudelad – jag både gillar och ogillar. Jag bär gärna shorts på landet med exempelvis en tröja halvt instoppad men i stan känner jag mig genast lite präktig i samma outfit. För mig funkar det bättre när jag klär upp dem med klackar och håller mig till en enkel styling. Just enkelheten är extra viktig när det kommer till kombinationen shorts och högklackat – det kan bli så fel annars.

Shorts; Chloé (finns liknande här), kavaj; Helmut Lang (liknande här på rea), topp; Deitas, sandaletter; Céline, clutch; Goyard.

Veckans TOPP 5 – Shorts

1. Chic och klassiskt – Totême, 1440 sek. De perfekta city-shortsen i linne. Styla dem med en svart T-shirt och en platt svart sandal.

2. Sportigt – Baum und Pferdgarten, 399, 50 sek. En sportig modell är klädsam på de flesta och här kommer man undan med att de är korta. För en perfekt avslappnad look kombinera dem med en blå stickad tröja och vita sneakers.

3. Knälångt – & Other Stories 550 sek. En snygg längre modell för den som känner sig obekväm i kortare shorts. Den höga midjan och kräver att toppen är helt eller halvt instoppad. Fina till en sandal med en något lägre och lite klumpigare klack.

4. Strandshortsen – Hunkydory, 649,50 sek. Perfekta att slänga över baddräkten eller bikinin, kombinera med ett sidenlinne eller en enkel T-shirt i bomull.

5. Mys-shortsen – Cos, 490 sek. Med resår i midjan och i mjuk bomull i är dessa lika bekväma som mjukisbyxan. Jag har fått anstränga mig för att inte bära dem varje dag denna sommar. Lätta att styla men blir extra fina till en grå stickad tröja.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar