Annons
Annons

Vilken glasögontyp är du?


 

q88a9586

Det här är ett inlägg i samarbete med Specsavers.

Vilken glasögontyp är du? Jag fick mig en rejäl funderare när jag provade Specsavers nya kollektion Deep Forest Collection. Kollektionen består av tjugo unisexbågar som hämtar inspiration från naturen och skogen i både färg och form. Med sin sobra och stilrena design känns bågarna perfekta till härligt stickade plagg i lugna färgnyanser. Glasögon som passar min vardagsgarderob.

Annons

I detta inlägg har jag utmanat mig själv att bära en båge som annars inte skulle vara mitt självklara val. För precis som med klädgarderoben är det lika viktigt att våga gå utanför din ”comfort zone” när du provar glasögon. Att helt enkelt inte tillåta dig själv att hamna i fällan ”jag har fyra par ovala glasögon i byrålådan”. För vem vill ha fyra exakt likadana svarta pumps i skogarderoben? Inte jag i varje fall. Precis på samma sätt tänker jag när det kommer till glasögongarderoben. Olika modeller för olika tillfällen och olika sinnesstämningar och humör!

q88a9614

Jag har alltid haft en bestämd uppfattning om att jag inte klär i runda bågar, men när jag provade de rundade bågarna från Converse  blev jag överraskad. De ger ett något mjukare intryck och  jag gillar det.

q88a9671

Ett mer självklart val för mig är den rektangulära mörkbruna bågen, Specsavers Nicklaus. En större modell som jag känner mig bekväm och snygg i, perfekt storlek för min ansiktsform.

celine

Svarta och sköldpaddsbruna glasögon är ett säkert kort som passar till precis allt. Men om man är sugen på en annan färg men ändå vill bära en diskret båge är mörkblått ett bra alternativ. Osiris Tender, är en kattformad metallbåge med fina gulddetaljer.

q88a9661

(0)
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar